Zwembad De Meerval

Zomervakantie 13 juli t/m 23 augustus 2020

Recreatief zwemmen het kan weer!
Corona maatregelen maar toch kunnen genieten van SCHOON en VEILIG zwemwater tijdens de zomervakantie? Dat kan in Zwembad De Meerval. Uiteraard zijn er wat beperkingen maar wij hebben alles in werking gesteld om u toch het optimale vakantiegevoel te kunnen verzorgen, of u nu lekker sportief wilt zijn (ook bij slecht weer, gewoon overdekt kunt sporten), de kinderen wilt laten recreëren of het belangrijk vindt dat uw kind blijft oefenen, wij bieden het aan, lees verder voor meer informatie:

Online reserveren

Reserveer uw plaats voor:
Aqua joggen
Aqua mix
- FloatFit

Trimzwemmen
Banenzwemmen
- Recreatiefzwemmen, SAUNA WEER OPEN (18+)

- Introles
- Ouder/kind zwemmen

Log in met uw e-mail. Let op: uw eventuele username is niet geldig voor onze webshop / leerlingvolgsysteem en/of vice versa.

Recreatief zwemmen jeugd tot 18 jaar

Voor jeugd tot 18 jaar is de 1,5 meter regel niet meer van toepassing en daarom zien wij weer mogelijkheden in het recreatief zwemmen. Echter zitten hier wel een aantal voorwaarden aan:

  • Kinderen dienen in het bezit te zijn van een A- diploma en onder begeleiding van een ouder.
  • LET OP: Maximaal 50 ouders toelaatbaar, deze krijgen een vaste plek aangewezen langs de kant, zij mogen niet zwemmen en betalen dus ook geen entree (dragen van overschoentjes of blotevoeten is verplicht).
  • Kinderen van 8 tot 18 jaar mogen alleen naar binnen mits zij een A en B- diploma hebben.
  • De glijbaan is open, er ligt drijf materiaal in het zwembad, verder blijven de RIVM regels zoals ze zijn van kracht (badkleding thuis aan, niet douchen, kleding meenemen naar binnen).

Het tarief voor recreatief zwemmen is € 4,00 p.p., daarnaast gelden de regels zoals opgesteld voor alle bezoekers, neem deze voor uw bezoek goed door!

Koop hier direct uw e-ticket!

Openingstijden recreatief zwemmen
  recreatiebad wedstrijdbad
maandag 13.00 - 17.00 13.00 - 17.00
dinsdag 13.00 - 17.00 12.00 - 16.00
woensdag 13.00 - 17.00 13.00 - 17.00
donderdag 13.00 - 17.00 12.00 - 16.00
vrijdag 13.00 - 17.00 13.00 - 17.00
zaterdag 10.00 - 16.00 12.00 - 16.00
zondag 11.00 - 16.00 12.00 - 16.00

Recreatief zwemmen, SAUNA WEER OPEN! (18+)

Voor de leeftijd boven de 18 jaar blijft de 1,5 meter regel van toepassing, toch willen wij als Meerval zijnde ook u weer de gelegenheid om te recreëren in ons bad en lekker te vertoeven. Het is verplicht om vooraf online in te schrijven. Niet ingeschreven, geen toegang! Daarnaast gelden de regels zoals opgesteld voor alle bezoekers, neem deze voor uw bezoek goed door!

  • Al onze attracties inclusief sauna, whirlpool, stoombad ed. zijn geopend!
  • Het tarief voor recreatief zwemmen (18+) is € 4,00 p.p.
  • Bij binnenkomst vragen wij u deze gezondheidscheck in te vullen, u kunt hem ook thuis invullen en ingevuld meenemen, dit verkort de wachttijd.
    Koop hier direct uw e-ticket!
Openingstijden recreatief zwemmen (18+)
  recreatiebad wedstrijdbad
dinsdag 19.00 - 21.00 19.00 - 21.00
woensdag 20.00 - 22.00 20.30 - 22.00
donderdag 19.00 - 21.00 19.00 - 21.00

Banenzwemmen

Ook in de zomervakantie is het voor iedereen mogelijk om te komen banenzwemmen. Voor het banenzwemmen is het tarief € 3,50 p.p. waarbij er alleen met pin betaald kan worden (contante betaling is niet mogelijk). Het is verplicht om vooraf online in te schrijven. Niet ingeschreven, geen toegang! Daarnaast gelden de regels zoals opgesteld voor alle bezoekers, neem deze voor uw bezoek goed door!

Koop hier direct uw e-ticket!

Ouder/kind zwemmen

Herhaling is voor jonge kinderen heel belangrijk en om niet weer 6 weken stil te vallen introduceren wij het ouder/kind zwemmen. Zo kunt u een steentje bijdrage aan het leerproces en bent u ook meer betrokken, daarnaast is het natuurlijk voor de kinderen heel leuk om samen met u te oefenen.

Ouder kind zwemmen is 1 op 1 (ouder & kind) het idee is dat u zelf oefent aan de hand van de feedback van onze instructeurs of oefeningen uit het boekje 'met succes op zwemles'. Uiteraard zullen onze deskundige instructeurs tijdens deze momenten in het water aanwezig zijn om u zo goed mogelijk te ondersteunen.

Tevens kan dit moment gebruikt worden om samen met uw zoon/dochter te recreëren, plezier te maken en samen te water te gaan, om zo bij te dragen aan het eventuele toekomstige leerproces.

Het tarief voor ouder/kind zwemmen is € 4,00 p.p. (tenzij uw kind bij ons op de wachtlijst staat of op les zit, deze kinderen mogen gratis).

Koop hier direct uw e-ticket!

Introzwemmen

Voor kinderen die bij ons op de wachtlijst staan of in badje 1 zitten hebben we een speciaal oefen moment op de zondagochtend van 10.00 - 11.00 uur (het introzwemmen, het tarief hiervoor is € 3,50).

Let op: er gelden aanvullende regels zoals opgesteld voor alle bezoekers, neem deze voor uw bezoek goed door!

Privéles

In de zomervakantie zijn er ook mogelijkheden voor het volgen van privélessen, de lessen worden gegeven voor alle verschillende nivo's van A t/m C. Uw kind krijgt maximale aandacht. Dit is natuurlijk bevordelijk voor de leerresultaten. De privéles duurt 30 minuten. De privélessen worden gegeven op afspraak en in overleg. Wilt u informeren naar de mogelijkheden, dat kan via zwemlessen@demeerval.nl of (024) 64 219 34

Let op: er gelden aanvullende regels zoals opgesteld voor alle bezoekers, neem deze voor uw bezoek goed door! Hiervoor gelden de reguliere tarieven.

FloatFit

Ook in de zomer is er FloatFit®  (vanaf 16 jaar), bekijk nu snel de tijden en reserveer direct!
FloatFit® is verslavend leuk, super gezond en ook nog eens heel effectief! FloatFit biedt een nieuwe, opwindende en superleuke manier van bewegen! Meestal realiseren de deelnemers niet eens dat ze zwaar aan het sporten zijn. Totdat ze de volgende ochtend met spierpijn wakker worden.

Let op: er gelden aanvullende regels zoals opgesteld voor alle bezoekers, neem deze voor uw bezoek goed door! Hiervoor gelden de reguliere tarieven.

Aqua mix

Om in de zomer niet achteruit te gaan in uw conditie bieden wij ook Aqua mix aan. Aqua mix is een variatie van Aqua Robics, Aqua Power, Aqua Brasil en Aqua-bo. Het voordeel van bewegen in het water is dat de kans op blessures veel geringer is dan op het droge. Bekijk nu snel de tijden en reserveer direct!

Let op: er gelden aanvullende regels zoals opgesteld voor alle bezoekers, neem deze voor uw bezoek goed door! Hiervoor gelden de reguliere tarieven.

Trimzwemmen

Trimzwemmen in de zomer, speciaal voor de fanatieke zwemmer! Uw conditie wordt op een leuke en gevarieerde wijze verbeterd. De lessen vinden plaats in het 25 meter lange wedstrijdbad. De zwemslagen schoolslag, rugcrawl, borstcrawl en vlinderslag komen bij Trimzwemmen aan bod. Ook andere zwemslagen, leuke zwemvormen en spelelementen zoals waterpolo staan op het programmma. Het zwemprogramma is gericht op conditieverbetering maar zal nooit saai zijn. Bekijk nu snel de tijden en reserveer direct!

Let op: er gelden aanvullende regels zoals opgesteld voor alle bezoekers, neem deze voor uw bezoek goed door! Hiervoor gelden de reguliere tarieven.

Aqua jogging

Aqua jogging is joggen of lopen in het water. Het is leuk om te doen en heel goed voor uw conditie. Met behulp van een Wet-belt (drijfmiddel) is het mogelijk te lopen in het water zonder de bodem te raken. Aqua Jogging is een gezonde en blessure ongevoelige sport. De lessen worden regelmatig omlijst met muziek. Bekijk nu snel de tijden en reserveer direct!

Let op: er gelden aanvullende regels zoals opgesteld voor alle bezoekers, neem deze voor uw bezoek goed door! Hiervoor gelden de reguliere tarieven.

Protocollen

Tot slot, mochten er vragen of onduidelijkheden zijn dan kunt u altijd contact met ons opnemen: per mail via info@demeerval.nl of telefonisch (024) - 64 219 34.

 

Hoe reserveer ik een plek?
1) Klik op inloggen en maak een nieuwe gebruiker aan.
2) Klik nu op de vergrootglas bij de les van jouw keuze.
3) Klik op Deelname Toevoegen en de reservering is gemaakt. 
4) Op de gereserveerde dag meld je je bij de receptie van De Meerval. 
5) Hier koop je een los kaartje of scan de kaart.
Hoe annuleer ik een plek/les?
Heeft u een plek/les gereserveerd en wilt u deze annuleren? Dat kan mits dat uiterlijk 48 uur voordat de les plaatsvindt gedaan wordt.

Reservering verwijderen:

1) Klik op de agenda vergrootglas.
2) Klik op het potloodje bij de reservering die u wilt verwijderen
3) Klik je op het potloodje achter uw gemaakte reservering
4) Klik op de prullenbak
Peuterbadje De Meerval