De Meerval Weblog

Op deze pagina treft u weblogs van Zwembad De Meerval. Echter willen wij de blogs niet alleen beperken tot ons perspectief maar laten we ook graag u aan het woord. Bent u een ouder, installateur, leverancier, bezoeker of heeft u simpelweg iets met de zwembadbranche? Dan horen wij ook graag uw verhaal. Een blog of een idee voor een blog insturen kan naar info@demeerval.nl


Van verlegen meisje naar spontane allround zwembadmedewerker

Het is alweer een tijd geleden dat ik als verlegen meisje kwam werken bij de Meerval. In maart 2013 begon mijn avontuur bij dit leuke zwembad. Het eerste jaar mocht ik bij de zwemlessen meelopen om ervaring op te doen. Ik had daarvoor wel al stage gelopen in een ander bad maar als je zwemles wilt geven moet je toch echt meer ervaring hebben. lees verder.

19-11-2020 / Nicole Bos


Hoe belangrijk is zwemmen nu echt?

Deze vraag stelde ik mijzelf laat in de middag op 4 november 2020, ik zal voor u de situatie proberen te schetsen. Op dinsdagavond 3 november om 19.00 uur werden er strengere maatregelen aangekondigd om de corona pandemie weer onder controle te krijgen. lees verder.

4-11-2020 / Sven Moors


Zwemmen met één been, het kan

Op mijn 9e heb ik een ongeluk gehad, waarbij ik mijn been ben verloren. Sindsdien heb ik een kunstbeen. Je kunt je voorstellen dat het niet makkelijk is om 'zomaar' te gaan sporten met een beperking. lees verder.

27-10-2020 / Leon van Summeren


Zwemles Plus, maar waarom?

De Meerval biedt al een aantal jaar zwemles aan voor kinderen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Ik wil graag ingaan op waarom dit belangrijk is, maar vooral ook waarom we het niet specialer hoeven en moeten maken dan dat het is. lees verder.

18-09-2020 / Kelly Brinkman


Zwem A, B, Zee

Zo, de vakantie is weer voorbij, ik had geluk, precies de weken waarin het zo warm was had ik vrij. Dus hup, iedere dag naar het water, want achter in de tuin zonder zuchtje wind was immers geen optie. lees verder.

04-09-2020 / Judith Hendriks


Zo houd ik banenzwemmen leuk

Ik sport tegenwoordig het liefst op een tijd dat het mij uitkomt, wie is er namelijk niet druk met van alles en nog wat in deze tijd? lees verder.

03-09-2020 / Sven Moors


Webshop

Koop je kaartjes voor het recreatief zwemmen in onze webshop
Direct kopen

Heeft u vragen?

Zwembad De Meerval
Meerdreef 6
6602 HN, Wijchen
Telefoon (024) 642 19 34 
Email: info@demeerval.nl

Sven Moors

Blog Zwembad De Meerval

Nieuwsbrief

Ontvang al het nieuws over Zwembad De Meerval in je mailbox! En wil je met je verjaardag een leuke verrassing ontvangen in je mailbox?
Vul s.v.p. dit formulier in.

Contact

Zwembad De Meerval
Meerdreef 6
6602 HN te Wijchen
Telefoon (024) 642 19 34
email: info@demeerval.nl

Volg ons

Vrienden van Zwembad De Meerval

Vakantiehuis Privé Zwembad
Adviesbureau R&B
Kling Wand- en Vloertegels
Hoogeerd
Drukkerij & ReproCentrum Wijchen
Hondenuitlaatservice Kersten
De Eerste Stap
Extra Care 4 Kids
Zaal 4
Poos Assurantiën
Go Kids Nijmegen
Yoast
Bask
Partyservice Milder
TrendCadeau
Expert
Waterflex
HD Garage
Gitaarclub Wijchen
Peter Kersten
OOvB Adviseurs en Accountants
Kemkens
Leros BV
Mas Geveltechniek
HTW
De Pannenkoekenbakker
Waterfly
RTC Totaalbouw
Jos Huisman
JDS