Lees je mee?
BLOGS van Zwembad De Meerval

Op deze pagina leest u blogs van Zwembad De Meerval. Wij willen de blogs niet alleen schrijven vanuit ons perspectief, maar laten ook u graag aan het woord. Bent u een ouder, installateur, leverancier, bezoeker of heeft u simpelweg iets met de zwembadbranche? Dan horen wij ook graag uw verhaal. Een blog of een idee voor een blog insturen kan naar info@demeerval.nl


Wat als

Het is donderdagmiddag 15:45 uur, als de achterdeur open gaat. Hoi, mam! Hoi hoi, kon je nou niet even een keer opschieten uit school? Nee, hou je jas maar aan!! We moeten naar het zwembad. lees verder.

01-03-2021 / Nicole Hofman


Als iets niet lukt

In de 25 jaar dat ik nu zwemles geef aan kinderen proberen we door middel van heel veel oefenen te zorgen dat het onderdeel wat ze nog niet beheersen uiteindelijk lukt. Deze weg zorgt voor heel veel bloed, zweet en ook tranen. lees verder.

19-01-2021 / Marcel Schrurs


Verboden voor ouders?

Normaliter zijn les 3 en les 6 kijklessen in Zwembad De Meerval, het is ook alweer bijna diplomazwemmen. Met alle corona maatregelen in acht genomen is het nu verboden voor ouders, maar horen sommige mijlpalen niet in het fotoalbum van élk kind? lees verder.

7-12-2020 / Sven Moors


Zwemvaardigheid is cool!

Als je klaar bent met je zwemdiploma C, en je wil nog een stapje verder dan kun je naar Zwemvaardigheid. Dat zijn ook 3 diploma’s. Zwemvaardigheid 1, Zwemvaardigheid 2 en Zwemvaardigheid 3. Bij deze diploma’s gaan we meer in op de techniek en wordt er aandacht besteed aan het vergroten van het uithoudingsvermogen van de kinderen. lees verder.

19-11-2020 / Stefanie Peters


Van verlegen meisje naar spontane allround zwembadmedewerker

Het is alweer een tijd geleden dat ik als verlegen meisje kwam werken bij de Meerval. In maart 2013 begon mijn avontuur bij dit leuke zwembad. Het eerste jaar mocht ik bij de zwemlessen meelopen om ervaring op te doen. Ik had daarvoor wel al stage gelopen in een ander bad maar als je zwemles wilt geven moet je toch echt meer ervaring hebben. lees verder.

19-11-2020 / Nicole Bos


Webshop

Koop je kaartjes voor het recreatief zwemmen in onze webshop
Direct kopen

Heeft u vragen?

Zwembad De Meerval
Meerdreef 6
6602 HN, Wijchen
Telefoon (024) 642 19 34 
Email: info@demeerval.nl

Sven Moors

Blog Zwembad De Meerval

Nieuwsbrief

Ontvang al het nieuws over Zwembad De Meerval in je mailbox! En wil je met je verjaardag een leuke verrassing ontvangen in je mailbox?
Vul s.v.p. dit formulier in.

Contact

Zwembad De Meerval
Meerdreef 6
6602 HN te Wijchen
Telefoon (024) 642 19 34
email: info@demeerval.nl

Volg ons

Bekijk de Vrienden van Zwembad De Meerval

Vakantiehuis Privé Zwembad
Adviesbureau R&B
Kling Wand- en Vloertegels
Hoogeerd
Drukkerij & ReproCentrum Wijchen
Hondenuitlaatservice Kersten
De Eerste Stap
Extra Care 4 Kids
Zaal 4
Poos Assurantiën
Go Kids Nijmegen
Yoast
Bask
Partyservice Milder
TrendCadeau
Expert
Waterflex
HD Garage
Gitaarclub Wijchen
OOvB Adviseurs en Accountants
Kemkens
Leros BV
Mas Geveltechniek
HTW
De Pannenkoekenbakker
Waterfly
RTC Totaalbouw
Jos Huisman
JDS