Kinderfeestjes met seascooters

Kinderfeestjes

Ben jij binnenkort jarig? Wat dacht je van een te gek kinderfeestje in Zwembad De Meerval? Je verjaardagsfeesje was nog nooit zo leuk!

Vier je jouw feestje ook in Zwembad De Meerval? Je gaat genieten samen met je vriendjes en vriendinnetjes in ons prachtige zwembad met allerlei leuke attracties zoals de lange glijbaan, de whirlpool en de stroomversnelling. Dit wordt een feest waar je nog lang aan terug zult denken.

Seascooters

Het is nu nog leuker om je verjaardagfeestje in De Meerval te vieren met het SeaScooter Arrangement! Natuurlijk krijgt iedere deelnemer ook een heerlijk menu voorgeschoteld. Het menu bestaat uit: frietje met mayonaise, 3 minisnacks, snoepzakje, onbeperkt ranja en een raket ijsje. Reserveer dit arrangement tijdig.

Schrijf direct online in voor het Kinderfeestje Seascooters!

 

Orka's

Bij het ORKA-feestje kunnen de kinderen die zich lekker in het water hebben uitgeleefd, even uitrusten op ons terras, waar een tafel speciaal voor de orka's gedekt is. De orka's hebben best trek gekregen en smullen van de frietjes met mayonaise en per orka drie heerlijke minisnacks. Hier drinken ze koude ranja bij, zoveel ze lusten! Als toetje krijgen ze een raketijsje! Maar dit is nog niet alles! Alle orka's krijgen een snoepzakje.

Schrijf direct online in voor het Kinderfeestje Orka's!

Tijden

Op de volgende tijden is het mogelijk om een Kinderfeestje in Zwembad De Meerval te vieren:

woensdag 15.30-17.30
zaterdag 13.30-17.00
zondag 10.00-16.00
In schoolvakanties zijn er meerdere mogelijkheden om je kinderfeestje te vieren, neem contact op voor de mogelijkheden met de receptie.

Discozwemmen Tip!

Het is heel leuk om jouw kinderfeestje te organiseren tijdens het discozwemmen.

Schrijf direct online in voor het Kinderfeestje Disco!

DiscozwemmenHet kinderfeestje was nog nooit zo leuk tijdens het Discozwemmen!

Tarieven

Seascooters Orka's
€ 12,60 (woensdagmiddag) € 8,40 (woensdagmiddag)
€ 16,30 (za, zo, disco en vakanties) € 12,25
Minimaal 6 personen voor Kinderfeestje en bij Seascooters maximaal 8 personen (minimaal 1 scooter per 2 personen). Alle prijzen zijn inclusief entree Zwembad De Meerval. U kunt het beste minimaal 2 dagen van te voren telefonisch reserveren. De tarieven zijn geldig voor alle leeftijden.
Patat