Afscheid en een Jubileum

Er is een tijd van komen en gaan maar de tijd van gaan is nu gekomen. Sinds 1 oktober 1999 is Ans al werkzaam bij Zwembad De Meerval. Ans haar charmante manier van onhandigheid maakte Ans - Ans! In haar tijd als hoofdcoördinator kende ze alle kinderen, zelfs op de dagen dat ze niet werkte, deze betrokkenheid zorgt ervoor dan Ans altijd een stukje Meerval blijft.

Ans heeft ons op 1 augustus verlaten maar als Meerval Team staan we hier op 13 oktober aanstaande nog even bij stil, wil jij Ans ook nog iets laten weten dat kan via info@demeerval.nl.

Ook Meester Martien zal ons per 1 november gaan verlaten, na 28,5 jaar bij dezelfde werkgever en dat is niet niks! Martien vindt het tijd voor een nieuwe uitdaging. Martien trad bij ons in dienst op 27 april 1992, daar waar wij pas op 2 april 1992 officieel onze deuren openden. Je kunt dus wel stellen iemand met een Meerval hart die van het begin af aan betrokken was. Martien heeft op de werkvloer alle functies doorlopen en deed dan ook alles vol enthousiasme.

Martien gaat ons op 1 november verlaten maar als Meerval Team staan we hier op 13 oktober aanstaande nog even bij stil, wil jij Martien ook nog iets laten weten dat kan via info@demeerval.nl.

Gelukkig hebben we ook nog vrolijk nieuws en als we het over vrolijk hebben, spreken we natuurlijk over Ria. Ria was op 1 april 2020 maar liefst 25 jaar in dienst, helaas hebben we hier door de corona perikelen helaas nog niet eerder bij stil kunnen staan maar met het Meerval Team gaan we dat nu toch op 3 oktober corona proof doen.

Ria we zijn blij dat je er na 25 jaar nog bent en hopen dat we ook de komende jaren mogen blijven genieten van jouw vrolijkheid en enthousiasme.

Wil jij Ria ook nog iets laten weten, ze werkt vast op maandag overdag en zaterdag ochtend. Of via info@demeerval.nl.

Webshop

Koop je kaartjes voor het recreatief zwemmen in onze webshop
Direct kopen

Heeft u vragen?

Zwembad De Meerval
Meerdreef 6
6602 HN, Wijchen
Telefoon (024) 642 19 34 
Email: info@demeerval.nl

Sauna De Meerval

Sauna De Meerval

Nieuwsbrief

Ontvang al het nieuws over Zwembad De Meerval in je mailbox! En wil je met je verjaardag een leuke verrassing ontvangen in je mailbox?
Vul s.v.p. dit formulier in.

Contact

Zwembad De Meerval
Meerdreef 6
6602 HN te Wijchen
Telefoon (024) 642 19 34
email: info@demeerval.nl

Volg ons

Bekijk de Vrienden van Zwembad De Meerval

Vakantiehuis Privé Zwembad
Adviesbureau R&B
Kling Wand- en Vloertegels
Hoogeerd
Drukkerij & ReproCentrum Wijchen
Hondenuitlaatservice Kersten
De Eerste Stap
Extra Care 4 Kids
Zaal 4
Poos Assurantiën
Go Kids Nijmegen
Yoast
Bask
Partyservice Milder
TrendCadeau
Expert
Waterflex
HD Garage
Gitaarclub Wijchen
OOvB Adviseurs en Accountants
Kemkens
Leros BV
Mas Geveltechniek
HTW
De Pannenkoekenbakker
Waterfly
RTC Totaalbouw
Jos Huisman
JDS