Kerstvakantie

Ook in de kerstvakantie - van zaterdag 19 december 2020 t/m zondag 3 januari 2021 - zal er weer van alles te beleven zijn voor jong en oud in Zwembad De Meerval, zowel in als op het water. Hieronder tref je een overzicht van de verschillende activiteiten:

 activiteiten meer informatie
NIEUW: FloatFit Balance Een 30 minuten yoga flow op het water. Combineert ademhaling met beweging voor een sterker body en mind. Klik hier voor meer informatie of reserveer direct online!
FloatFit Ook FloatFit HITT gaat gewoon door in de kerstvakantie, benieuwd naar de tijden klik hier, of reserveer direct online!
Banen zwemmen Ook bieden wij u een gelegenheid om in de vroege ochtend te komen banen zwemmen, benieuwd naar de actuele tijden, kijk snel verder. U hoeft voor deze activiteit niet te reserveren.
Recreatief zwemmen U kunt bij ons ook terecht voor het recreatief zwemmen, ook ouders mogen deze vakantie weer mee het water in. Let wel op: reserveren voor deze activiteit is verplicht. Klik hier voor meer informatie of reserveer direct online!
Oliebollen festijn! Op 23 december, zal er de gehele middag allerlei leuke spelletjes georganiseerd worden en natuurlijk oliebollen! Kom dus recreatief zwemmen en doe mee!
Tijdens het Oliebollen Festijn ga je smullen van een heerlijke oliebol (op=op).
Aquasportief in de Meerval! Tijdens de kerstvakantie zijn wij ook maandagavond 21 & 28 december van 19.00 - 22.00 uur geopend. Meer informatie over welke activiteiten er worden aangeboden tijdens dit sportieve event? Klik hier voor meer informatie!
Daluren Ook bieden wij weer een aantal daluren aan tijdens de kerstvakantie, meer weten wanneer u met u dalurenkaart kunt komen zwemmen? Klik hier voor meer informatie!

REACTIE PLAATSEN

0 reactie(s)

Reserveren

LET OP: Bekijk hier de actuele regels en tijden tijdens de coronatijd, reserveren is noodzakelijk!
Ik wil reserveren

Heeft u vragen?

Zwembad De Meerval
Meerdreef 6
6602 HN, Wijchen
Telefoon (024) 642 19 34 
Email: info@demeerval.nl

Floatfit Balance

Kerstvakantie in Zwembad De Meerval

Nieuwsbrief

Ontvang al het nieuws over Zwembad De Meerval in je mailbox! En wil je met je verjaardag een leuke verrassing ontvangen in je mailbox?
Vul s.v.p. dit formulier in.

Contact

Zwembad De Meerval
Meerdreef 6
6602 HN te Wijchen
Telefoon (024) 642 19 34
email: info@demeerval.nl

Volg ons

Bekijk de Vrienden van Zwembad De Meerval

Vakantiehuis Privé Zwembad
Adviesbureau R&B
Kling Wand- en Vloertegels
Hoogeerd
Drukkerij & ReproCentrum Wijchen
Hondenuitlaatservice Kersten
De Eerste Stap
Extra Care 4 Kids
Zaal 4
Poos Assurantiën
Go Kids Nijmegen
Yoast
Bask
Partyservice Milder
TrendCadeau
Expert
Waterflex
HD Garage
Gitaarclub Wijchen
OOvB Adviseurs en Accountants
Kemkens
Leros BV
Mas Geveltechniek
HTW
De Pannenkoekenbakker
Waterfly
RTC Totaalbouw
Jos Huisman
JDS