Horeca binnen De Meerval

Al sinds jaar en dag is de horeca binnen ons zwembad verpacht aan Rob de Hoop en zijn vrouw onder de naam "De Hoop's Hoek". Een vertrouwd stekje centraal binnen het zwembad waar u kunt genieten van heerlijke frietjes bij het recreatief zwemmen of dat kopje koffie/thee tijdens het wachten bij de zwemlessen.

Aan alles komt een eind

Aan alles komt een eind, het is mooi geweest na bijna 30 jaar de horeca te verzorgen, zo vond Rob. Daarom willen wij gezamenlijk aankondigen dat "De Hoop's Hoek" stopt per 1 juli aanstaande. 

Hoe nu verder?

Zwembad De Meerval heeft gekozen de horeca over te nemen in eigen beheer. Deze overgang heeft tijd nodig en daarom kan het zijn dat ons horeca aanbod tijdelijk beperkt is. Echter zullen wij alles inwerking zetten om dit zo snel mogelijk eigen te maken en u in ieder geval te blijven voorzien van de vertrouwde producten, voor zover mogelijk.

Dit tijdelijke aanbod blijft van kracht tot het moment dat wij een geschikte kandidaat hebben gevonden, die in dienst van De Meerval zorg kan dragen voor het onderdeel horeca.

Bedankt!

Namens directie, management, personeel en ik denk ook vele anderen, willen wij Rob en Anthe de Hoop enorm bedanken voor hun inzet en het opbouwen van een mooi aanbod. Wij wensen jullie enorm veel succes in jullie vervolg stappen, wees geen vreemde en tot ziens!

Gedag en tot ziens tegen de ondernemers zeggen? Kan nog tot 1 juli.

REACTIE PLAATSEN

0 reactie(s)

Heeft u vragen?

Zwembad De Meerval
Meerdreef 6
6602 HN, Wijchen
Telefoon (024) 642 19 34 
Email: info@demeerval.nl

Revalidatiezwemmen bij Zwembad De Meerval

Revalidatiezwemmen bij Zwembad De Meerval