Webshop

Koop je kaartjes voor het recreatief zwemmen in onze webshop
Direct kopen

Heeft u vragen?

Zwembad De Meerval
Meerdreef 6
6602 HN, Wijchen
Telefoon (024) 642 19 34 
Email: info@demeerval.nl

Privacyverklaring

Contactgegevens

Meerval Wijchen B.V.
Postbus 31
6600 AA Wijchen

E-mail: info@demeerval.nl
Telefoon: 024 - 64 219 34

Doel van verwerking van uw gegevens?

Meerval Wijchen B.V. verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden. Daarnaast kunnen uw persoonsgegevens worden gebruikt in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst.

Wij verwerken de volgende gegevens:

Voor- en achternaam contactpersonen + gebruiker
Geb. datum
Adres
E-mailadres contactpersonen
Telefoon nummer contactpersonen

Bent u aangemeld voor onze nieuwsbrief? dan is het doel om u onze nieuwsbrief te kunnen mailen.
Voor de nieuwsbrief verwerken wij de volgende gegevens:

Voor- en achternaam abonnee
Geb. datum abonnee
E-mail adres abonnee

Wie gaan uw gegevens ontvangen?

Wij bewaren uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw persoonsgegevens worden alléén verstrekt aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Meerval Wijchen B.V. neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan.

Zwembad De Meerval maakt gebruik van de diensten van Mollie als betaaldienstverlener. Persoonsgegevens kunnen in die context gedeeld worden met Mollie.

Hoe lang slaan wij uw gegevens op?

Uw gegevens worden opgeslagen zolang de samenwerking bestaat. Na beëindiging van de samenwerking worden uw gegevens definitief verwijderd.

Ontvangt u onze nieuwsbrief? Dan worden de gegevens hiervoor bewaard totdat u de nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen en u zich uitschrijft. Uw gegevens worden definitief verwijderd.

Hoe kunt u uw gegevens inzien, wijzigen of verwijderen?

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@demeerval.nl. Meerval Wijchen B.V. zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

Heeft u wijzigingen voor de gegevens die wij bewaren voor de nieuwsbrief? Via de nieuwsbrief kunt u direct uw gegevens inzien en wijzigen. Tevens kunt u zich via de nieuwsbrief direct uitschrijven.

Waarom hebben we uw persoonsgegevens nodig?

Zonder uw gegevens kunnen we voor u geen opdracht uitvoeren, geen contact met u opnemen over de opdracht via e-mail of telefonisch en geen factuur mailen. Zonder uw mailadres kunnen we u geen nieuwsbrief sturen. u heeft altijd het recht om uw toestemming voor het gebruik van uw gegevens door Meerval Wijchen B.V. weer in te trekken.

Gebruik van website Meerval Wijchen B.V.

Op de website van Meerval Wijchen B.V. worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opgraving en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. De informatie wordt alleen gebruikt om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt. De website van Meerval Wijchen B.V. maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Gebruik van Google Analytics?

Meerval Wijchen B.V. maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken en hoe effectief de resultaatpagina's zijn. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op de servers in de Verenigde Staten. lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan Meerval Wijchen B.V. te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Meerval Wijchen B.V. heeft hier geen invloed op.

Meerval Wijchen B.V. heeft Google geen toestemming gegeven om via Meerval Wijchen B.V. verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

Recht op overdracht van uw gegevens

Heeft u voor een andere partij uw gegevens nodig, bijvoorbeeld een lijst van abonnees in de mailtool. We kunnen zorgen voor de overdracht en kunnen des gevraagd de gegevens aanleveren in pdf of Excel.

Recht om een klacht in te dienen

Heeft u een klacht over de wijze waarop wij met uw gegevens omgaan? dan kunt u een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

www.meerval.com is een website van Meerval Wijchen B.V. en is als volgt te bereiken:
Postadres: Postbus 31, 6600 AA Wijchen
Vestigingsadres: Meerdreef 6, 6602, HN Wijchen
Inschrijvingsnummer handelsregister kamer van Koophandel: 10144052
Telefoon: 024 - 64 219 34
E-mailadres: info@demeerval.nl

Zwemles in Zwembad de Meerval

Zweminstructeur

Nieuwsbrief

Ontvang al het nieuws over Zwembad De Meerval in je mailbox! En wil je met je verjaardag een leuke verrassing ontvangen in je mailbox?
Vul s.v.p. dit formulier in.

Contact

Zwembad De Meerval
Meerdreef 6
6602 HN te Wijchen
Telefoon (024) 642 19 34
email: info@demeerval.nl

Volg ons

Bekijk de Vrienden van Zwembad De Meerval

Sophia Fotografie
Vitaal Coach
Vakantiehuis Privé Zwembad
Adviesbureau R&B
Kling Wand- en Vloertegels
Drukkerij & ReproCentrum Wijchen
Hondenuitlaatservice Kersten
De Eerste Stap
Extra Care 4 Kids
Poos Assurantiën
Go Kids Nijmegen
Yoast
Bask
Partyservice Milder
TrendCadeau
Expert
Waterflex
HD Garage
OOvB Adviseurs en Accountants
Kemkens
Leros BV
Mas Geveltechniek
HTW
De Pannenkoekenbakker
Waterfly
Jos Huisman
JDS