Aqua Sportief in Zwembad De Meerval

Actueel: Aqua Sportief


Wijzigingen in het rooster
Woensdag 20 september wordt ingehaald i.v.m. de schoolzwemwedstrijden in de herfstvakantie op woensdagochtend 18 oktober:
Trimzwemmen en Aqua Gym van 8.30 – 9.15 uur
Aquajoggen van 9.15 – 10.00 uur.

Dinsdagavond 5 december zijn wij gesloten i.v.m. Sinterklaas. Aquajoggers kunnen die week of op maandagavond of op woensdagochtend inhalen.


Vinzwemmen voor werk of school?
Wil jij ook graag op een leuke manier aan je conditie werken voordat je naar je werk of school gaat? Kom dan op maandag-, woensdag- en/of vrijdagochtend van 6.30 tot 7.30 uur vinzwemmen bij de grootse vinzwemclub van Nederland OWT Pontos.

Vinzwemmen Early

Vinzwemmen is de snelste zwemsport die er is. Je beweegt je voort met twee voeten in een zogenaamde monovin. De trainingen vinden plaats in Zwembad De Meerval in Wijchen.

Heb je nog geen goede zwemconditie? Helemaal geen probleem! Je krijgt training op maat op jouw niveau. De huidige groep bestaat uit mensen tussen 18 en 65 jaar oud die voor studie of werk lekker willen sporten. Nieuwe leden zijn van harte welkom. Dus jij ook!

Wat heb je nodig? Buiten een grote portie enthousiasme moet je natuurlijk wel de schoolslag kunnen zwemmen. De andere zwemslagen zoals borstcrawl en de monoslag leer je van de train(st)er. Daarnaast heb je een zwembril en zwemvliezen nodig en natuurlijk de gebruikelijke zwemkleding. Een monovin heb je niet persé nodig.

Tijdens de trainingen verbeteren we jouw zwemtechniek en leren we jou de monoslag. Dit is de slag waarmee vinzwemmers snel door het water gaan. Wedden dat je de trainingen heel leuk gaat vinden?

Geïnteresseerd? Kom dan gratis 3x meetrainen op proef en besluit dan pas of je lid wilt worden! Meer informatie en aanmelden: els@pontos.nu.


Wilt u graag trainen, sporten en ook gezelligheid dan niet meer schromen,
Weg die twijfels, en snel naar Zwembad De Meerval komen.

Of het nu looptraining is in het water, of intensief bewegen op muziek,
Trimzwemmen of krachttraining, in alles zijn wij uniek.

Dus stellen wij voor om niet langer te twijfelen,
De kilootjes en (zweet) druppels zullen van uw lichaam sijpelen.