Aqua Sportief in Zwembad De Meerval

Aqua Sportief Event

Bent u sportief en lijkt het u ook leuk om te ontspannen? Dan is Aqua Sportief Event op de maandagavond echt iets voor u! U mag aan alles mee doen maar u bent niets verplicht.

De maandagavond is voortaan een echte sport happening voor jong en oud in Zwembad De Meerval. Drie uur lang werken aan een gezond lichaam en een gezonde geest maar bovendien ook nog een heerlijk avondje uit. Onze deskundige instructeurs bieden u een zeer gevarieerd programma aan!

Wanneer

  tijd
maandag 19.00 - 22.00 uur

Tussen 19.00 en 19.45 uur staat Aqua in the Mix op het programma. Een variatie van Aqua Robics, Aqua Brasil en Aqua-Bo en Aqua Power. Dit is nog niet alles want je kunt ook deelnemen aan Aqua Joggen of een pittig programma Trimzwemmen! Dus keuze en variatie genoeg!

Maar natuurlijk is er op deze avond naast alle inspanning ook gelegenheid voor ontspanning. Heerlijk relaxen in onze sauna, Turks stoombad of whirlpool. Of drink gezellig een kopje koffie of thee op het natte terras. Zwembad De Meerval heet u van harte welkom!

Programma


19.00 – 19.45: Aqua in the Mix
Een variatie van Aqua Robics, Aqua Brasil en Aqua Bo in het recreatiebad.

Conditie:
Coördinatie:
Spierkracht:
Vetverbranding:
Zwemtechnieken:


20.00 – 20.45: Aqua Jogging
Het Aqua Joggen vindt in het wedstrijdbad plaats.

Conditie:
Coördinatie:
Spierkracht:
Vetverbranding:
Zwemtechnieken:


20.00 – 20.45: Aqua Power
Een pittige training voor de echte doorzetters specifiek gericht op buik, billen en been spieren in het recreatiebad. Afvallen, afslanken was nog nooit zo leuk!

Conditie:
Coördinatie:
Spierkracht:
Vetverbranding:
Zwemtechnieken:

 


20.45 – 21.30: Trimzwemmen
Het verbeteren van de algehele conditie staat hier centraal, alle zwemslagen maar ook andere trainingsvormen komen aan bod. Het trimzwemmen vindt in het wedstrijdbad plaats.

Conditie:
Coördinatie:
Spierkracht:
Vetverbranding:
Zwemtechnieken:


Van 19.00 tot 22.00 uur kunt u uiteraard ook tussentijds heerlijk ontspannen en gebruik maken van sauna, whirlpool en Turks stoombad. Zwembad De Meerval wenst u veel sport plezier!

Pogramma kan afwijken bij ziekte/verzuim.

Tevens zwemt u met een geldige leskaart tijdens de dalurentijden voor slechts 2 euro.

Tarieven

Losse les Half jaarkaart Jaarkaart
€ 8,15    
Brons (1x per week) € 115,00 € 225,00
Zilver (2x per week) € 175,00 € 345,00
Goud (onbeperkt) € 210,00 € 392,00

Bij aanschaf van een leskaart betaalt u € 14,65 inschrijfgeld. Tevens dient u een zwempas aan te schaffen. Kosten éénmalig € 3,40 administratie kosten en een borg van € 7,50 voor de pas.

Bent u in het bezit van een leskaart (brons, zilver of goud)? Dan zwemt u recreatief tijdens de daluren voor een bedrag van € 2,00.

Kind bij waterstraal!