FloatFit Zwembad De Meerval

FloatFit vanaf april 2019 in De Meerval

Zwembad De Meerval presenteert vanaf april 2019 met trots iets dat compleet nieuw is voor de regio namelijk FloatFit! Zoek jij een nieuwe sportieve en gezonde uitdaging? Dan is FloatFit echt iets voor jou! Reserveer direct één les FloatFit!

FloatFit® is verslavend leuk, super gezond en ook nog eens heel effectief! De FloatFit-lessen worden elke week in Zwembad De Meerval gegeven door de deskundige instructeurs: Sandra Rossen, Guusje Awater, Judith Hendriks, Nicole Bos en Luuk Magdelijns.

FloatFit biedt een nieuwe, opwindende en superleuke manier van bewegen! Meestal realiseren de deelnemers niet eens dat ze zwaar aan het sporten zijn. Totdat ze de volgende ochtend met spierpijn wakker worden.

Stabiliseren FloatFitBekijk nog meer foto's

FloatFit biedt een workout voor het totale lichaam, op een groot instabiel drijvend platform. Het voegt een nieuwe en effectieve dimensie toe aan een dagelijkse workout. Door gebruik te maken van de AquaBase, de eerste drijvende oefenmat train je al je spieren.

Sven Moors, alg. manager van Zwembad De Meerval: “We zijn opgewonden dat we deze nieuwe benadering van fitness/zwemmen gaan introduceren. Wij weten zeker dat deze unieke manier van sporten geschikt is voor volwassenen van alle leeftijden en met diverse sportieve niveaus. Het is voor iedereen leuk om deze sport te ontdekken.’’

Wanneer

dag tijd
maandag 11.30 - 12.00 uur
woensdag 20.45 - 21.15 uur
21.15 - 21.45 uur
donderdag 09.00 - 09.30 uur
zondag* 15.00 - 15.30 uur

Onder voorbehoud van wijzigingen, zie agenda!

De FloatFit-les is een 30 minuten HIIT work-out. Lichte sportkleding (met daaronder zwemkleding) wordt aanbevolen. De lessen voor de HIIT workout vinden plaats in het wedstrijdbad (diepte 2.00 meter). Zwemvaardigheid is vereist.

Tarieven FloatFit

Losse les 6x 12x
€ 8,15 € 40,75 € 79,95

Aan de les FloatFit doen maximaal 10 deelnemers mee. De les duurt een half uur. Na en voor de les FloatFit mag je gratis gebruik maken van de opengestelde baden. Met de 12x FloatFit-kaart zwem je tijdens de daluurtijden voor slechts 2 euro.

Kijk voor dagen en trainingsmomenten op de agenda en reserveer je plek! (reservering pas mogelijk na aanmaken van een account en betaling).

Hoe goed is FloatFit voor je lichaam?

Conditie:
Coördinatie:
Spierkracht:
Vetverbranding:
Zwemtechnieken:

Groepsreservering?

Het is nu ook mogelijk om een les FloatFit in groepsverband te reserveren. Ook op afwijkende tijden van bovengenoemd. Wilt u informeren naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op met Sven Moors Tel. (024) 64 219 34 of stuur een email.

Heeft u nog vragen?

Neem dan gerust contact op met Sandra Rossen op dinsdag van 14.45 - 15.30 uur & donderdag van 10.15 tot 13.15 uur. Tel. (024) 64 219 34 of stuur een email.