Vinzwemmen bij Pontos

Onderwatersportteam Pontos

PONTOS

Bij onderwatersportteam Pontos kun je verschillende onderwatersporten beoefenen zoals: vinzwemmen, onderwaterhockey en freediven.

Vinzwemen
Vinzwemmen is de snelste zwemsport die er is. Er wordt gezwommen met zwemvliezen of een monovin. De vinzwemmer zwemt met een snorkel aan de opervlakte of onderwater en er worden verschillende afstanden gezwommen. Iedereen kan op zijn eigen niveau vinzwemmen binnen Pontos zowel recreatief als wedstrijden.


Onderwaterhockey
Onderwaterhockey is een driedimensionale sport waar alles draait om snelheid en een lange adem. Deze fysieke sport wordt gespeeld op de bodem van het zwembad, door 2 teams. De bedoeling is om tijdig te duiken en de puck langs de verdediging en in het doel van de tegenpartij te spelen. Het team van Pontos doet mee aan de landelijke competitie.Freediven
Bij freediven gaat het er om, dat je zo lang mogelijk je adem inhoud in een ontspannen houding. Bij freediven kan je aan de oppervlakkete blijven, maar ook de diepte in, of zover mogelijk zwemmen, met of zonder zwemvliezen of monovin.


Kom 3x gratis mee-trainen, en ontdek welke onderwatersport bij jou past. Voor meer informatie kijk op www.pontos.nu of mail naar contact@pontos.nu


Pontos