Well-Fit Senioren Club

Fifty-Fit Club

Genieten, genieten en nog eens genieten. Dat gaat u zeker doen bij onze nieuwste activiteit Fifty-Fit Club. Drie keer per week bent u van harte welkom om te komen bewegen en te ontspannen. Floating-sessies: heerlijke totale ontspanning voor het gehele lichaam.

Gedurende 2,25 uur bent u van harte welkom om heerlijk te ontspannen in ons warme recreatiebad inclusief gebruik sauna, Turksstoombad en whirlpool. In de sauna gaat u extra genieten met de opgietingen en heerlijke geuren. En natuurlijk mag het scrubzout bij de douches niet ontbreken.

Wanneer

  tijd bad
maandag 13.15 - 15.30 uur beide baden
woensdag 09.45 - 10.30 uur
10.30 - 11.15 uur
11.15 - 12.00 uur
beide baden
recreatiebad
beide baden
donderdag 13.15 - 15.30 uur beide baden

Tevens mag u deelnemen aan een gevarieerd programma zoals Aqua Gym (bewegen op muziek) en Aqua Joggen. Uiteraard staat het u vrij om heerlijk baantjes te trekken in het 25 meter lange wedstrijdbad en natuurlijk kunt u gezellig een kopje koffie of thee drinken (€1,00) op ons natte terras. Alles is natuurlijk geheel vrijblijvend!

Deze ruim 2 uur van genieten wordt ondersteund door sfeervolle muziek zodat u heerlijk tot rust komt. Komt u ook? Laat u verwennen en u zult herboren thuis komen!

Met een kaart mag u zelf kiezen wanneer en hoe vaak u komt deelnemen. Het is altijd mogelijk om tussentijds in te stromen. Tevens zwemt u met een geldige leskaart tijdens de dalurentijden voor slechts 2 euro.

Tarieven

Bekijk de tarieven van de Fifty-Fit Club


Floating De Meerval