Zwembad De Meerval

Verbouwing garderobeWeek 5 - t/m 21 juli 2019

Het tegelen is begonnen, meer foto's volgen verder deze week! (update 15-07-2019)Week 4 - t/m 14 juli 2019

Het voorste gedeelte dat nog deels in gebruik was is nu ook ook gesloopt, de Meerval schilders (Judith Hendriks en Annelies Hollebrands) komen in actie en verzorgen het binnenschilderwerk van de entree, personeelsruimte en kantoren.

De bassins zijn geleegd zodat ook daar de voegen kunnen worden vernieuwd en eventueel beschadigde tegels! Daarnaast is de beweegbare bodem installatie vernieuwd en zullen de lijnen opnieuw worden geschilderd.

De opbouw is definitief begonnen, nu de vloer smeerder is geweest begint het beeld te geven.
Week 2 en 3 - t/m 7 juli 2019

Het sloopwerk gaat verder, maar er is ook opbouw zichtbaar, de toiletten worden opgebouwd, metsel- stuc- en tegelwerk is begonnen! Vanaf 7 juli t/m 4 augustus zijn wij gesloten vanwege groot onderhoud. 5 augustus kunt u weer gebruik maken van onze faciliteiten, kijk hier voor de openingstijden!Week
1 - 17 juni 2019:

Het sloopwerk gaat nog bijna sneller dan de updates!

De komende 3 weken kunt U gebruikmaken van het invalide toilet en het toilet bij de entree.

Het eerste gedeelte van de gaderobe is nog t/m 6 juli bereikbaar. Wilt u er aankomend weekend, tijdens het diplomazwemmen, rekening mee houden dat u op tijd aanwezig bent voor het omkleden aangezien de ruimte beperkt is.

Sorry voor de overlast, maar we krijgen er iets moois voor terug!

Het begin is er...

Graag willen wij een tipje van de sluier oplichten. Wellicht heeft u het al gezien op onze schermen maar wij zijn druk bezig met het realiseren van een nieuwe garderobe!

Verbouwing Zwembad De Meerval

Dit zodat wij in de toekomst aan de moderne eisen van het keurmerk 'Veilig en Schoon' kunnen blijven voldoen. Natuurlijk willen wij u ook graag in de toekomst van comfort blijven voorzien. Zo zal er in de nieuwe garderobe een natte en droge gang ontstaan, uitbreiding van de toiletgroep en meer...

Blijft u op de hoogte? Volg ons op Facebook & Instagram of kijk geregeld op deze pagina!

Tekeningen sfeerimpressie nieuwe garderobe

Foto verbouwing
Foto verbouwing 2
Foto verbouwing 3
Foto verbouwing 4
Foto verbouwing 5
Foto verbouwing
Binnenkort tref je hier nog meer nieuws!