Webshop

Koop je kaartjes voor het recreatief zwemmen in onze webshop
Direct kopen

Heeft u vragen?

Zwembad De Meerval
Meerdreef 6
6602 HN, Wijchen
Telefoon (024) 642 19 34 
Email: info@demeerval.nl

Voorwaarden

Vanaf januari 2023 hanteren wij deze geheel nieuwe leveringsvoorwaarden.

Deze voorwaarden kunt u bij de receptie van Zwembad de Meerval opvragen, zodat u deze in de ontvangstruimte rustig kunt doornemen. Deze leveringsvoorwaarden zijn er om zowel u als bezoeker en ons als ondernemer te beschermen. Zij scheppen in bepaalde situaties duidelijkheid voor beide partijen.

Voor ons is het een goed gevoel dat wij ook op dit vlak openheid geven en duidelijk zijn in hetgeen waar wij voor staan. Dit maakt het recreëren en sporten bij Zwembad de Meerval voor u speciaal omdat u te allen tijde weet waar u aan toe bent zonder gevaar voor dubbele bodems of verborgen kleine lettertjes.

Heeft u vragen dan kunt u altijd terecht bij de receptie van Zwembad de Meerval.
Bedankt voor uw aandacht!

Team Meerval Wijchen.
 
Algemene Leveringsvoorwaarden
1. Opzeggen van uw afgesloten meer ritten kaart is alleen mogelijk naar verloop van de einddatum. Vroegtijdig opzeggen of enige vorm van restitutie is niet mogelijk.

2. Zwembad de Meerval behoudt zich het recht voor, de lesgelden tweemaal per jaar aan te passen. (Dit geldt ook voor jaarcontracten). Een lesgeldwijziging zal minimaal een maand voor het ingaan ervan worden aangekondigd d.m.v. publicatie in onze accommodatie.

3. Indien het in te schrijven lid jonger is dan 18 jaar, dient een der ouders akkoord te geven. Bij inschrijven stemt u toe dat wij uw e-mailadres gebruiken om u op de hoogte te stellen van nieuws die wij als meerval zijnde brengen. Mocht u dit niet willen kunt u dit aangeven.

4. Zwembad de Meerval is niet aansprakelijk voor vermissing, verduistering, diefstal, schade, zowel direct als indirect respectievelijk van of aan goederen van de bezoekers. Tevens is zij niet aansprakelijk voor eventuele ongevallen van deelnemers.

5. Als lid van Zwembad de Meerval bent u verplicht uw zwempas altijd mee te nemen en op verzoek van een van onze medewerkers te tonen en te overhandigen. Bij verlies of beschadiging van uw zwempas bent u bij uitgifte van een nieuwe zwempas €5,20 verschuldigd. Ga dus zorgvuldig om met uw zwempas en voorkom misbruik door derden. Bent u, uw zwempas 3x of meer vergeten dan vragen wij u om een nieuwe pas aan te vragen!

6. De afgesloten meer ritten kaarten hebben een vast karakter. Het is niet mogelijk om in deze periode te veranderen van abonnement. Met het afnemen van een meer ritten kaart gaat u akkoord met de volgende verplichtingen en voorwaarden.

7. Niet nakomen van betaling binnen 12 dagen betekent, dat de toegang tot Zwembad de Meerval wordt geweigerd en tevens zullen er rechtsmaatregelen worden genomen.

8. Bij elke hernieuwde inschrijving na opzegging om wat voor redenen dan ook zijn opnieuw administratiekosten verschuldigd.

9. Bij langdurige ziekte of bij een blessure is het mogelijk, in overleg voor een tijdelijke stopperiode in aanmerking te komen, een aanvraag hiertoe kunt u doen via smoors@demeerval.nl. Hierbij geldt een maximum van 3 maanden. Na deze 3 maanden wordt automatisch uw ritten kaart weer actief. De maanden waarin uw ritten kaart werd stopgezet worden aan het einde van de looptijd aan uw totale looptijd toegevoegd.

10. Zwembad de Meerval geeft u de mogelijkheid kostbaarheden op te bergen in lockers in de kleedkamer. Wij zijn niet aansprakelijk voor diefstal en eventueel zoekgeraakte kleding en kostbaarheden binnen ons zwembad.

11. Roken binnen Zwembad de Meerval is niet toegestaan en wij  tolereren uiteraard geen doping (gebruik).

12. Aanwijzingen van het aanwezige personeel dienen te worden opgevolgd. Voor eventuele blessures die ontstaan door onoordeelkundig gebruik van de apparatuur bent u zelf verantwoordelijk. Vraag bij twijfel altijd informatie aan onze gediplomeerde medewerkers.

13. Het dragen van badkleding in het zwembad en de saunacabine is verplicht!

14. Gelieve u af te drogen in het natte gedeelte van de kleedkamer.

15. In verband met hygiëne is het niet toegestaan zich te scheren in de kleedkamers.

16. Zoals u wellicht hebt opgemerkt, vragen wij u om persoonsgegevens. Zwembad de Meerval zal uw persoonsgegevens zorgvuldig verwerken en zij zal de gegevens niet aan derden verstrekken. De verzamelde gegevens worden ook niet langer bewaard dan noodzakelijk is en worden op uw verzoek onverwijld uit onze bestanden verwijderd. Zonder uw uitdrukkelijke toestemming zal Zwembad de Meerval uw persoonsgegevens niet verwerken.

17. Mobiele telefoon:
Wij verzoeken onze leden om mobiele telefoons uit te zetten binnen Zwembad de Meerval, zodat iedereen rustig en recreëren en sporten. Het is dan ook niet toegestaan om een telefoongesprek te voeren in een van de zwemzalen.

18. Feest- en vakantiedagen:
Lessen die vallen op dagen dat Zwembad de Meerval gesloten is of een vakantierooster heeft komen te vervallen. Dagen waarop Zwembad de Meerval gesloten is of een afwijkend programma heeft worden ruim vooraf aangekondigd. Voor deze periodes zal er geen wijziging zijn in contributiegelden.

19. Openingstijden:
De openingstijden van de accommodatie kunt u vinden op de pagina openingstijden.

20. Voorwaarden:
Op onze voorwaarden is het Nederlands Recht van toepassing.
Bekijk hier ook de voorwaarden m.b.t. een E-ticket

21. Huishoudelijk reglement
Leest u voor het betreden ons huishoudelijk reglement door, Door het kopen van een toegangskaart of abonnement aanvaardt men de verplichting alle aanwijzingen en voorschriften, die door het personeel namens de directie gegeven worden, op te volgen.

Sauna De Meerval

Sauna De Meerval

Nieuwsbrief

Ontvang al het nieuws over Zwembad De Meerval in je mailbox! En wil je met je verjaardag een leuke verrassing ontvangen in je mailbox?
Vul s.v.p. dit formulier in.

Contact

Zwembad De Meerval
Meerdreef 6
6602 HN te Wijchen
Telefoon (024) 642 19 34
email: info@demeerval.nl

Volg ons

Bekijk de Vrienden van Zwembad De Meerval

Wijchens Weekblad Wegwijs
Vitaal Coach
Vakantiehuis Privé Zwembad
Twinkel Baby Spa
Adviesbureau R&B
Kling Wand- en Vloertegels
Drukkerij & ReproCentrum Wijchen
Hondenuitlaatservice Kersten
De Eerste Stap
Extra Care 4 Kids
Poos Assurantiën
Go Kids Nijmegen
Yoast
Bask
Partyservice Milder
TrendCadeau
Expert
Waterflex
HD Garage
OOvB Adviseurs en Accountants
Kemkens
Leros BV
Mas Geveltechniek
HTW
De Pannenkoekenbakker
Waterfly
Jos Huisman
JDS